Luxe gezichtsbehandelingen


Deze behandelingen bevatten alle elementen van de klassieke gezichtsbehandeling aangevuld met speciale producten en bijzondere maskers.


CHOCO WELLNESS BEHANDELING
ca. 90 min. 
€ 67,50
Een echte verwenbehandeling voor de rijpere huid op basis van chocolade. Cacao bevat anti-oxidanten; heeft een verzachtende, voedende, hydraterende en anti-verouderende werking. Door de invloed van cacao komt endorfine vrij wat een gelukzalig en tevreden gevoel geeft. 

COLLAGEEN VLIESMASKER BEHANDELING
ca. 100 min.
€ 73,50
Voor de vochtarme, gespannen en rijpere huid; verhoogt het vochtbindend vermogen waardoor zij steviger aanvoelt; maakt de huid glad en soepel. 

CHI ESSENTIAL COSMETICS
PEEL OFF BEHANDELING
ca. 100 min. 
€ 73,50
Een semi-elastisch masker op basis van biologische rijst, klei en algenextracten aangevuld met aromatische olie. De krachtige werking van de algen zorgt voor een goede doorbloeding waardoor de werkstoffen nog dieper in de huid worden gesluisd. Deze behandeling laat een gehydrateerde, fluweelzachte huid achter. Geschikt voor ieder huidtype.

LUXE OOGMASKER MET COLLAGEENPADS

€ 10,00
Dit collageen oogvliesmasker in combinatie met oogserum verhoogt het vochtbindend vermogen rondom de ogen, waardoor deze steviger aanvoelt. De pads verzachten fijne rimpels.      

Hulk 22 Brielle telefoon 0181-848025